Klubbstugan

Här är vår fina klubbstuga, så här på sommaren ligger den fantastiskt fint brevid en lummig liten skog. På vintern är det också mysigt att se det vita täcket av snö över gärdet.
Nu är även stora salen nyrenoverad, så miljön inomhus har fått ett riktigt ansiktslyft.

Har ni behov av en lokal så tveka inte att hyra klubbstugan. Det är ett sätt att sponsra föreningen.

INFÖR HYRNING AV ÖSTRA RYDS IF:S KLUBBSTUGA

Kära hyresgäst!

Varmt välkommen att hyra Östra Ryds IF:s klubbstuga! På detta papper följer här lite information inför er vistelse i våra lokaler:

• Kostnaden är 500:-/tillfälle. Betalning sker kontant eller via Swish innan er vistelse i lokalen.
  • Öppning sker enligt överenskommelse med lokalansvariga (se kontaktuppgifter nedan).
  • I hyran ingår befintlig köksutrustning, porslin och bestick.
  • Vi förväntar oss att ni lämnar lokalen i samma skick som när ni kom. Vid undermålig städning faktureras hyresgästen städkostnaden (minst 1000:-). Om något går sönder under vistelsen i lokalen ersätter hyresgästen detta. ( Gäller även runt klubbstugan )
  • Rökning inomhus är naturligtvis förbjudet.
  • Tänk på att släcka och stänga (både fönster och dörrar) när lokalen lämnas.
  • 23 år bör man vara för att hyra klubbstugan
  • Swishbetalning möjlig, visa skärm/skärmdump till Cajsa. Nr: 123 577 36 43

Har ni frågor rörande uthyrningen och öppning/låsning, så kontakta lokalansvariga:

Carin Glad (0730-57 82 24, solliden@gmail.com)

Lotta Georgsson (0702- 13 05 28, eknaholm1@gmail.com)

Vi önskar er en trevlig vistelse i vår klubbstuga och hoppas att den uppfyller era önskemål!

Styrelsen i Östra Ryds IF

Håkan Pettersson