Håkan Pettersson

Här är våra fantastiska Sponsorer

Vill ni stödja och sponsra Östra Ryd´s IF Ta gärna kontakt med någon av oss i styrelsen, mail och telefonnummer finns under fliken ” Föreningen/kontakta oss ” Ni får synas här på hemsidan och kanske på något av lagens tröjor/Overaller.
Vi jobbar aktivt för ungdomarna här i Östra Ryd, vi vill vara en klubb för alla.

Låt dig inte luras av att vi är Nordens ledande leverantör av gigantisk fasadreklam. Vårt erbjudande är nämligen bredare än så. Vi digitalprintar alla format, och förädlar resultatet till färgstarka budbärare för alla miljöer och tillämpningar. Med våra web lösningar skapar vi enkelhet för dig som beställare och även för detaljhandelns butikspersonal, hör med oss så berättar vi mer!
www.gigantprint,se

Contio Ställning bra service , stort kunnande , lång erfarenhet. Behöver du byggställning för takbyte, målning av fasad, eller någon annan anledning. Ring: 0735-44 35 06

Processpumpar är en av Sveriges största pumpleverantörer. Vi marknadsför pumpar, pumpsystem , reservdelar och service framför allt till Processindustrin, Energiproducenter, Kommuner och OEM kunder. Vi har även fått förtroendet att leverera pump för bevattning av Aspängen.

Kontor och verkstad i egna lokaler i Motala. Med idag 22 anställda och omsätter ca. 70 milj. SEK. Processpumpar ingår i Indutrade koncernen med huvudkontor i Kista. Indutrade är också listat på Stockholmsbörsen.

Modernt och traditionellt måleri, Professionellt hantverkmässigt, utförda arbeten med kvalitet och beställaren i fokus. Trygg kostnadseffektiv när du ska renovera. Rot-avdrag= Halv tid på arbete

Ring eller maila för offert

elitemaleri@telia.com

Östra Ryds Mur & Plattsättning sysselsätter ca 10 personer och utför allt som ingår i yrket, dvs allt inom murning och plattsättning, även våtrum. Företaget har funnits i 18 år och verksamhetsområdet är ungefär halva Östergötland. Vad innebär murning? Det kan vara en lecagrund, det kan vara en fasadputs (tunnputs eller tjockputs), det kan vara en öppen spis, en kakelugn eller tätning av en rökkanal (med skorstensslang eller s.k säckdragning). Det kan vara betonglagningar av trappor och balkonger, det kan vara murning av hela hus med lättbetong och det kan vara tegelmurning. Nya skorstenar ovan tak förekommer också liksom putslagningar av olika slag vid renoveringar.

Vad är då plattsättning? Det är montering av keramik, dvs kakel, klinker, granit, skiffer osv. Och det kan vara utomhus på en trappa eller altan eller inomhus i ett kök eller en hall osv. Och vanligast av allt är att det är i ett badrum. Badrum, toaletter och tvättstugor är helt eller delvis våtrum och kräver därmed fuktisolering, vilket innebär ganska stora krav att allt måste ske på rätt sätt. Vi utför arbetena helt efter kundens önskemål, vilket i badrum oftast blir ett totalt ansvar för allt arbete. I dessa fall samarbetar vi med snickare, elektriker, målare och rörmokare och ansvarar för samordningen, vilket vi av erfarenhet vet ofta är ett problem om ingen är planeringsansvarig.

Arbetena utförs antingen som underentreprenör åt andra byggföretag eller direkt åt någon – det kan vara  företag men även privatpersoner.

Håkan Pettersson