Vandrarhem i Östhammar

Hej på er alla läsare. Hoppas att ni har haft en bra dag hittills och att ni har fått möjlighet att röra på er en hel del. För inte så länge sedan så var min familj och jag på en liten resa upp igenom landet och stannade till en natt i Östhammar. Min fru och jag märkte att barnen inte riktigt orkade fortsätta när eftermiddagen kom, så vi kollade runt lite vad som fanns i området och hittade ett riktigt fint vandrarhem i Östhammar som vi genast tyckte om. Detta vandrarhem i Östhammar heter Morkarla Vandrarhem och finns till för alla de som skulle vilja stanna på ett vandrarhem, oavsett om de är vandrare eller inte.

Det finns många fina vandringsleder och stigar runt omkring vandrarhemmet, så de som är intresserade av att upptäcka och utforska området kring detta vandrarhem i Östhammar har stor möjlighet till att göra detta. Min familj och jag är mycket nöjda och glada över vår vistelse där på vandrarhemmet och jag skulle därför vilja rekommendera det till er alla som funderar lite på vad ni ska hitta på i sommar. Ta med dig någon, eller åk själv, och hyr ett rum på detta vandrarhem i Östhammar över en tid för att gå runt i den fina kustnaturen som finns runt omkring. Det är verkligen en upplevelse och jag tror inte att du kommer ångra dig när du väl har besökt det. Till ett riktigt bra pris får du en trevlig plats att sova på och en mycket vacker natur att vistas i.

Du gillar kanske också...