Jag fick kraft till att hitta tillbaka till rätt bana i livet

God morgon, god morgon. Hoppas ni är på ett bra humör för att läsa ett riktigt intressant inlägg som dessutom kan vara till stor hjälp för en del av er. Jag tänkte prata om en föreläsning som jag gick på och möttes av många bra tips så att jag kunde ta mig tillbaka på rätt bana i livet igen. Det var en riktigt duktig föreläsare i Uppsala som höll i föreläsningen, han har även företaget WillUt om ni vill kika in honom lite mer.

Tidigare i livet var jag elitidrottare och spenderade mycket av mina dagar med att träna så att jag skulle utvecklas och bli bättre på sporten jag utövade. För några år sedan möttes jag dock av ett stort hinder på vägen, jag var med om en olycka som slutade med att jag blev rullstolsbunden. Efter det kunde jag inte länge utöva min sport, jag hade inte heller ork till att hitta ett nytt intresse så jag satt mest hemma i min lägenhet stora delar av dagarna. När min pappa hörde talas om den här föreläsningen rekommenderade han mig att gå eftersom han hade hört mycket bra om den och han tänkte att jag kunde ta nytta av den. Denna föreläsare i Uppsala hade själv stött på motgångar i livet som gjort att han fick ändra sin livsstil, genom erfarenhet kunde han ge oss i publiken tips och råd för hur vi lättare skulle kunna hantera motgångar som vi stötte på. När jag satt på föreläsningen kändes det verkligen som att jag var den enda i rummet och att allt han sa var riktat till mig, jag tog verkligen till mig det han sa och det hjälpte mig att ta mig tillbaka i livet. Efter att ha lyssnat på denna föreläsare i Uppsala hittade jag styrkan för att ta mig tillbaka på rätt bana igen och jag hittade ett nytt intresse som jag idag brinner för. Det är inte längre hela världen att jag miste möjligheten att utvecklas i den sporten jag tidigare utövat, jag har ju nu fått nya möjligheter i livet som dessutom har gjort mig till en starkare människa. 

Du gillar kanske också...